Vyrábíme pro Vás
světelné i nesvětelné reklamy
Naším cílem je vyrábět reklamy kvalitně,
proto dodržujeme správné výrobní postupy a technologie.

Světelná reklama upoutá pozornost

Kvalitní reklama je v dnešní době základem úspěšného podnikání. Jejím cílem je upoutat a přilákat potenciální zákazníky ať už svým tvarem, velikostí, svítivostí nebo nevšedním zpracováním. Světelná reklama je nejen účinným propagačním prvkem, ale rovněž vizitkou firmy. Různě zvolené prvky světelné reklamy napoví zákazníkům, jakou úroveň a prestiž daná firma má.

Naše společnost FORMARK vyrábí světelné a nesvětelné nápisy, loga, panely, reklamní tabule, totemy, pylony a mnoho dalších netradičních reklam. Vašim úkolem je pouze vybrat si, jaký druh reklamy si přejete. Nabízíme vám reklamu podle vašich představ a požadavků, od samotného zpracování grafického návrhu, následné výroby až po montáž vámi požadovaného prvku reklamy.

Světelnou reklamu představují hlavně velkoplošné světelné boxy, dvoj či trojrozměrné světelné nápisy a loga, světelné pylony, panely, a také stále více žádané reklamní světelné totemy. Tyto produkty se vyrábějí na přání zákazníka, tak aby mohly být co nejvíce přizpůsobeny místu, kde budou instalovány a aby přinesly svému majiteli co největší efekt. Jednotlivé prvky světelné reklamy mohou mít různé materiály, tvary, velikosti, barvy a způsoby nasvícení. Můžeme vám nabídnout prakticky všechno, co obor světelné reklamy obnáší. Už při zpracování vaší představy vám moderními vizualizačními prostředky představíme reklamu v reálném prostředí lokality.

Největším plusem společnosti FORMARK jsou mnohaleté, bohaté zkušenosti a morální hodnoty, které nás zavazují k precizní a poctivé řemeslné práci. Při realizaci všech našich zakázek je pro nás důležitá zejména kvalita a trvanlivost našich výrobků, která zaručuje bezproblémové fungování našich světelných reklam bez poruch a výpadků.

CNC technologie

disponujeme vlastním technickým zázemím, pokrývající celý proces výroby reklamy

Realizovali jsme

Firmy