Vyrábíme pro Vás
světelné i nesvětelné reklamy
Naším cílem je vyrábět reklamy kvalitně,
proto dodržujeme správné výrobní postupy a technologie.

Světelné logo zviditelní vaši firmu

Začínáte s podnikáním, právě jste si založili firmu nebo podnikáte již delší dobu, ale potřebujete se více zviditelnit pro vaše potenciální zákazníky? Máte zpracován přesný business plán, vymysleli jste vhodné obchodní jméno, našli si vyhovující prostory a nyní jste se dostali k tématu reklamy a marketingu vaší firmy? Velice důležitý je v dnešní době internetový marketing – o tom žádná diskuze. Vysoce efektivní ale stále zůstává rovněž „neinternetová“ reklama, která je vidět. A takovou reklamou je reklama světelná, např. světelné logo vaší firmy. Světelná loga se umisťují zejména na fasády či střechy budov, podél chodníků a silnic, do prodejen, různých průchodů, vestibulů apod. Prostě všude tam, kde jsou snadno viditelná pro nejvyšší počet osob.

Světelné logo zatraktivní a vytáhne vaši firmu z obrovského a nepřehledného moře konkurence, učiní ji výjimečnou a přiláká pohledy potenciálních zákazníků. Cílem naší společnosti je přinášet našim zákazníkům profesionální a co nejefektivnější řešení šité na míru jejich potřebám a požadavkům, to vše za odpovídající ceny. Vzhledem k marketingovým efektům světelné i nesvětelné reklamy jsou zákazníky společnosti FORMARK firmy z různých oblastí a rozličného působení.

Naši pracovníci jsou připraveni k precizní montáži světelných log téměř v jakémkoliv prostředí. Součástí montáže je zapojení loga, výroba nosných konstrukcí, jejich statické posouzení a v neposlední řadě rovněž kontrola elektro přívodů. Podívejte se na ukázky realizací světelných log na našich webových stránkách. Může se tak inspirovat k návrhu vašeho světelného loga. A pokud budete chtít, samozřejmě vám vytvoříme grafický návrh světelného loga dle vašich požadavků.

CNC technologie

disponujeme vlastním technickým zázemím, pokrývající celý proces výroby reklamy

Realizovali jsme

Firmy