Vyrábíme pro Vás
světelné i nesvětelné reklamy
Naším cílem je vyrábět reklamy kvalitně,
proto dodržujeme správné výrobní postupy a technologie.

Světelný panel - jednoduchá reklama

Světelné panely jsou nepřehlédnutelnou formou moderní a úspěšné reklamy. Můžete je najít opravdu na každém kroku. Jejich hlavní výhodou je nízká cena, vysoká užitná hodnota, jednoduchý a bezúdržbový provoz s možností snadné změny grafiky nebo loga. Světelný panel na rozdíl od běžné nesvětelné reklamy na sebe upoutává značnou pozornost. Pokud chcete mít výjimečnou, poutavou a zároveň ekonomicky nenáročnou reklamu, světelný panel je pro vás ideálním řešením.

Světelné reklamní panely vyrábíme nejčastěji z hliníkových profilů. Jako jedni z mála používáme hliníkové profily v surovém provedení (bez eloxovaného povrchu). Výhodou této technologie je, že můžeme boky panelu snadno komaxitovat v libovolné barvě. Umíme vyrobit jakýkoliv tvar nebo velikost reklamního panelu. Podle způsobu umístění může být světelný panel jednostranný nebo oboustranný. Jednostranné panely bývají nejčastěji umístěny na stěnách nebo střechách budov. Naopak vícestranné panely bývají obvykle umístěny v prostoru nebo na sloupech. K prosvětlení používáme obvykle zářivkové trubice nebo LED osvětlení. Záleží na vašem přání. Světelné panely jsou vždy vyrobeny na míru vašim požadavkům a potřebám.

Výrobu světelných panelů je dobré zadat zkušené a profesionální firmě, která se v oboru světelné reklamy pohybuje dlouhou dobu a má tedy bohaté zkušenosti s výrobou a instalací různých reklamních prvků. Solidní firma musí kromě výroby zajistit také instalaci a plný servis světelných panelů. U výrobků je důležitý použitý materiál i originální design, což v plném rozsahu poskytuje společnost FORMARK. Kompletní portfolio našich reklamních produktů vyrobených z vysoce kvalitních materiálů si můžete prohlédnout na webových stránkách společnosti www.formark.cz.

CNC technologie

disponujeme vlastním technickým zázemím, pokrývající celý proces výroby reklamy

Realizovali jsme

Firmy